press to zoom

press to zoom
over-ons.20190215101044.gif

Even voorstellen:

image00001.jpeg

JORDI

HUIJNEN

Al vanaf kleins af aan ben ik actief in de sport. Begonnen met judo, gevolgd door grappling (een vechtsport) en fitness. Op 19-jarige leeftijd heb ik besloten dat ik heel graag mensen wil helpen hun vitaliteit en levensstijl te verbeteren. Daarvoor heb ik diverse opleidingen en cursussen gevolgd en stages gelopen. Na enkele jaren gewerkt te hebben bij Healthcity, nam ik in 2014 het besluit samen met mijn vrouw Saskia een eigen bedrijf te starten,

 

RevolutionPT, zodat ik mensen nog meer en beter kon helpen.  Ik kijk terug op een prachtige periode die we nu achter ons hebben liggen, maar richt me zeker ook op een toekomst waarin we nog meer en beter kunnen werken aan een vitaal en succesvol leven!

 

Even voorstellen:

image00020.jpeg

JEROEN

MOEDT

Vroeger was ik fanatiek voetballer, maar door verschillende knieblessures ben ik moeten stoppen. Via het CIOS kwam ik toen in aanraking met fitness en besloot ik daar mijn beroep van te gaan maken. Ik behaalde mijn diploma’s en diverse aanvullende cursussen en kwam, na een aantal jaren ervaring elders, bij RevolutionPT terecht waar ik nu alweer een aantal jaren werkzaam ben.

 

Ik vind het heel belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen en volg dus nog steeds diverse cursussen zodat ik me kan richten op de combinatie van training, voeding en mentaliteit.

 

Ben jij klaar voor verandering?

 

Even voorstellen:

D26I6564 Ronnie.jpg

Ronny

de Groot

Ik ben altijd op verschillende vlakken van sport bezig geweest denk aan krachttraining in de sportschool, maar ook duursporten. Zo heb ik een triatlon en een aantal halve en hele marathons gelopen.

 

De passie voor fitness werd zelfs zo groot dat ik me hierin verder ben gaan verdiepen en in 2013 uiteindelijk de opleiding gevolgd heb tot fitness instructeur. Tijdens deze opleiding heb ik mijn kennis verbreed en weet ik hoe je het beste resultaat uit een lichaam kan halen tijdens inspanning/sport.

 

Ik werk nu een aantal jaar als Personal Trainer en heb in deze periode verschillende cursussen gevolgd om me te blijven ontwikkelen, deze ontwikkeling wil ik voortzetten bij RevolutionPT.

 

Tot snel op de club!

 

Even voorstellen:

image00021.jpeg

MARTIJN

VAN HEVELINGEN

Op mijn 16e startte ik met ‘’fitness’’, maar toen wist ik niet goed wat ik aan het doen was. Door mijn ongezonde en bourgondische levensstijl bereikte ik maar weinig resultaat met sporten. Totdat ik me ging verdiepen in fitness en voeding; ik verloor 20 kilo en voelde me fit. Dat gaf me een enorme boost en een hoop zelfvertrouwen. Ik was niet meer te stoppen en besloot van mijn hobby mijn beroep te maken. Na het volgen van diverse opleidingen ben ik nu 3 jaar werkzaam als personal trainer.

Ik kan me zelf goed verplaatsen in mensen en ga graag de uitdaging aan om vanuit mijn kennis jouw doel te realiseren op jouw manier. Ik hoop ook jou die boost te geven die een gezonde en verantwoorde levensstijl mij gebracht heeft!

 
 

Even voorstellen:

D26I6569 Tobi.jpg

Tobi

Hulsman

Vanaf mijn 4e ben ik al bezig met sport. Voetbal, judo en daarna heb ik nog verschillende andere sporten gedaan. Vanaf de basisschool wist ik eigenlijk al dat ik me wilde focussen op het begeleiden van mensen op sportgebied.

 

Een aantal jaar geleden ben ik bij RevolutionPT komen sporten en ik voelde me er al snel thuis. Omdat CIOS de beste aangeschreven sportopleiding is, ben ik daar vorig jaar met veel enthousiasme aan begonnen.

 

Vanuit mijn opleiding moet ik verschillende stages doorlopen. Jordi geeft me de kans om mijn stage bij RevolutionPT te doorlopen. Voor mij een hele mooie leerschool en ik hoop je natuurlijk ook te helpen om het maximale uit jezelf te halen.

happy-2.20190204223309.png

Mindset

We werken samen met jou aan transformatie. Door bewustwording te creëren in je dagelijkse gewoontes en deze aan te passen in je huidige levensstijl, werk je aan blijvend resultaat.

medical-history-3.20190203110716.png

KRACHTIGE TOOLS

De methode die RevolutionPT hanteert om jou te coachen, is ontstaan uit vele opleidingen en coachingstrajecten die wij zelf gevolgd hebben.

target-3.20190203110253.png

DOELGERICHT

Met trainingen van hoge kwaliteit en persoonlijke begeleiding hebben we krachtige tools in handen die jouw houding werkelijk zullen veranderen. We gaan graag met je aan de slag zodat jij klaar bent voor de rest van je leven!