top of page
over-ons.20190215101044.gif

Even voorstellen:

image00001.jpeg

JORDI

HUIJNEN

Al vanaf kleins af aan ben ik actief in de sport. Begonnen met judo, gevolgd door grappling (een vechtsport) en fitness. Op 19-jarige leeftijd heb ik besloten dat ik heel graag mensen wil helpen hun vitaliteit en levensstijl te verbeteren. Daarvoor heb ik diverse opleidingen en cursussen gevolgd en stages gelopen. Na enkele jaren gewerkt te hebben bij Healthcity, nam ik in 2014 het besluit samen met mijn vrouw Saskia een eigen bedrijf te starten,

 

RevolutionPT, zodat ik mensen nog meer en beter kon helpen.  Ik kijk terug op een prachtige periode die we nu achter ons hebben liggen, maar richt me zeker ook op een toekomst waarin we nog meer en beter kunnen werken aan een vitaal en succesvol leven!

Jordi

Even voorstellen:

D26I6564 Ronnie.jpg

Ronny

de Groot

Ik ben altijd op verschillende vlakken van sport bezig geweest denk aan krachttraining in de sportschool, maar ook duursporten. Zo heb ik een triatlon en een aantal halve en hele marathons gelopen.

 

De passie voor fitness werd zelfs zo groot dat ik me hierin verder ben gaan verdiepen en in 2013 uiteindelijk de opleiding gevolgd heb tot fitness instructeur. Tijdens deze opleiding heb ik mijn kennis verbreed en weet ik hoe je het beste resultaat uit een lichaam kan halen tijdens inspanning/sport.

 

Ik werk nu een aantal jaar als Personal Trainer en heb in deze periode verschillende cursussen gevolgd om me te blijven ontwikkelen, deze ontwikkeling wil ik voortzetten bij RevolutionPT.

 

Tot snel op de club!

Ronny

Even voorstellen:

RevolutionPT Portretten FULL (1)_edited.jpg

Tobi

Hulsman

Vanaf mijn 4e ben ik al bezig met sport. Voetbal, judo en daarna heb ik nog verschillende andere sporten gedaan. Vanaf de basisschool wist ik eigenlijk al dat ik me wilde focussen op het begeleiden van mensen op sportgebied.

 

Een aantal jaar geleden ben ik bij RevolutionPT komen sporten en ik voelde me er al snel thuis. Omdat CIOS de beste aangeschreven sportopleiding is, ben ik daar vorig jaar met veel enthousiasme aan begonnen.

 

Vanuit mijn opleiding moet ik verschillende stages doorlopen. Jordi heeft me de kans gegeven om mijn stage bij RevolutionPT te doorlopen. Voor mij een hele mooie leerschool en ik hoop je natuurlijk ook te helpen om het maximale uit jezelf te halen.

Tobi

Even voorstellen:

RevolutinPT Portretten Rond (10).png

Floris

Boumans

Sinds kleine jongen was ik al een actief en druk mannetje en constant aan het sporten of buiten aan het spelen.

Het was toen ook geen verrassing dat ik na de middelbare school het CIOS ben gaan doen in 2012.

 

Vanuit mijn opleiding ben ik toen in aanraking gekomen met fitness en trainingsleer. Naast fitnessen ben ik ook een fanatiek hockeyer en gaan mijn interesses in sport ook verder dan alleen deze twee. Ondanks mijn jonge leeftijd geef ik al 10 jaar training, zowel binnen de fitness, maar ook op het sportveld.

Na het CIOS wou ik verder met gezondheid en ben ik uiteindelijk de opleiding Fysiotherapie gestart in Eindhoven. Tijdens mijn trainingen maak ik graag gebruik van deze kennis en zal ik je waar nodig coachen op de techniek zodat je de minste kans op blessures loopt.

 

Wanneer je bij mij komt trainen gaan we verantwoord aan het werk, maar een lekkere portie spierpijn is nooit verkeerd!

Dus schuw jij flink sporten niet en zou je graag willen werken aan je doelen en resultaat? dan zie ik je graag bij een proefles om een begin te maken.

Tot snel bij Revolution!

Floris

Even voorstellen:

Dennis

Heijnen

Al heel mijn leven ben ik met sport bezig. In mijn jonge jaren met zwemmen, atletiek en voetbal, maar na de middelbare school heb ik de wereld van krachttraining ontdekt.

Daarnaast heb ik me tijdens mijn studie aan de TU/e vooral gericht op het doen van onderzoek op het gebied van leefstijl, voeding en slaap in combinatie met de psychologie hierachter.

De laatste jaren merkte ik dat mijn passie voor krachttraining meer was dan alleen een passie. Daarom heb ik een opleiding gevolgd tot personal trainer. Nu ga ik deze kennis toe passen in de praktijk en mijn eerste stappen als personal trainer te zetten bij RevolutionPT.

Graag maak ik kennis met je om samen je doelstelling te bespreken.

Zie ik je snel bij RevolutionPT?

Dennis
happy-2.20190204223309.png

Mindset

We werken samen met jou aan transformatie. Door bewustwording te creëren in je dagelijkse gewoontes en deze aan te passen in je huidige levensstijl, werk je aan blijvend resultaat.

medical-history-3.20190203110716.png

KRACHTIGE TOOLS

De methode die RevolutionPT hanteert om jou te coachen, is ontstaan uit vele opleidingen en coachingstrajecten die wij zelf gevolgd hebben.

target-3.20190203110253.png

DOELGERICHT

Met trainingen van hoge kwaliteit en persoonlijke begeleiding hebben we krachtige tools in handen die jouw houding werkelijk zullen veranderen. We gaan graag met je aan de slag zodat jij klaar bent voor de rest van je leven!

bottom of page